Nintendo Switch

Dead by Daylight ima preko 50 miliona igrača

Nagrađivanu horor video igru Dead by Daylight sada je igralo preko 50 miliona ljudi, navodi se u poruci developera Behavior Interactive.

Ovo je postignuto nedavno pošto je Dead by Daylight sada dostupan na širokom izboru platformi, uključujući PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC (Steam i Epic Games Store), pa čak i Google Stadia . Behavior Interactive je takođe potvrdio da Dead by Daylight ima do dva miliona igrača koji se prijavljuju svakog dana.

Uz to priznanje imena, Dead bi Daylight će takođe imati adaptaciju društvene igre na vreme za ovogodišnje proslave Noći veštica. Igraće se kao u video igri, gde do četiri igrača pokušavaju da pobegnu od jednog ubice popravljajući generatore i bežeći kroz glavnu kapiju. Kickstarter kampanja za društvenu(tabličnu) igru Dead by Daylight počinje 29. marta.

Developer sa sedištem u Montrealu sada ima preko 900 zaposlenih dok nastavljaju da razvijaju nova ažuriranja za Dead by Daylight. Studio je nedavno objavio Sadako iz The Ring kao ubicu za igru. Sa toliko mnogo franšiza koje se spajaju kao što su SAW, Stranger Things i Resident Evil, to je prilično „Super Smash Bros“ horor igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top