PC

Ejmi Henig, zaslužna za Uncharted, radi na novoj Star Wars igri

Skydance New Media i Lucasfilm Games najavili su novu akciono-avanturnu igru vođenu naracijom i koja sadrži originalnu priču u Star Wars franšizi.

Igru će voditi Ejmi Henig, jedna od glavnih kreativnih snaga iza serije Uncharted Naughty Dog.

„Često sam opisivala kako je gledanje Ratova zvezda 1977. godine u suštini promenilo moj 12-godišnji mozak, neizbrisivo oblikovalo moj kreativni život i budućnost“, rekla je Henigova, inače predsednik Skydance New Media. „Ushićen sam što ponovo radim sa Lucasfilm Games-om na pričanju interaktivnih priča u ovoj galaksiji koju volim.”

„Ne možemo biti više oduševljeni što ponovo radimo sa Ejmi“, rekao je Daglas Rajli, potpredsednik Lucasfilm Gamesa. „Ona i Skydance New Media tim imaju talenat i ambiciju da kreiraju jedinstvenu Star Wars avanturu.

„Njihova vizija za stvaranje interaktivne zabave zasnovane na naraciji i angažovanja čini ovu saradnju veoma uzbudljivom. Naporno radimo sa njihovim timom iskusnih i talentovanih programera i radujemo se što ćemo podeliti više sa fanovima Ratova zvezda kada za to dođe vreme.”

Ovo je drugi projekat na kojem Skydance New Media radi u saradnji sa Diznijem. Prošle godine je objavljeno da studio radi na novoj Marvel igri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top