Domaća Scena

Play! ekipa na prvom događaju SKROZ KEŽUAL inicijative

skroz-kežual1

četvrtak, 21. aprila u Impact Hub-u u Beogradu se održao prvi događaj SKROZ KEŽUAL inicijative pod pokroviteljstvom kompanija Playstudios EuropePlayrix RS i Two Desperados. Događaji koji su najavljeni u okviru ove inicijative imaju za cilj da prikažu svu angažovanost, stručnost i posvećenost koja je potrebna kako bi nastala jedna casual mobile igra.

Na prvom događaju – Moj gejm dizajner je bolji od tvog – saznali smo čime se tačno bave gejm dizajneri iz sve tri kompanije. Na predstojećem događaju su prezentovali:

  • Bojana Božin (Two Desperados)
  • Orel Levi (Playstudios Europe)
  • Radovan Popov (Playrix RS)

Govornici su pojasnili šta konkretno podrazumeva njihova pozicija u svakoj od kompanija i odgovarali na pitanja posetilaca o najrazličitijim praksama u gejming industriji kod nas i u svetu.

Play! redakcija je takođe bila gost na događaju, a evo i naših utisaka:

“Centralni deo događaja činila je kratka prezentacija vođena predstavnicima tri studija. Kroz izlaganja predstavnika, prisutni su mogli da se upoznaju sa različitim delovima razvojnog procesa video igara, uključujući one najzabavnije, ali i sa poteškoćama sa kojima se oni u ovoj branši svakodnevno susreću. Kao najveći “kežual” momenat, nametnula se interaktivna priroda prezentacije, gde je publika mogla da postavlja pitanja koja su ih najviše interesovala, kada je u pitanju razvoj mobilnih igara, daljih planova, šta se događa kada igra doživi neuspeh i slično.”

”Šlag na torti bio je bukvalno trenutak za slatkiše, gde je odličnim kolačima stavljen pečat na uspešno veče i prezentaciju. Događaji ovog tipa, bez greške su dobrodošli i imaju našu nepodeljenu podršku kada su buduća održavanja u pitanju.”

Vidimo se na sledećem događaju SKROZ KEŽUAL incijative!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top