PC

Sonic Frontiers i dalje izlazi ove godine, uprkos manjku novih detalja

Iako smo dobili samo jedan trejler za Sonic Frontiers, igra je očigledno i dalje planirana za izdavanje ove predstojeće zimske praznične sezone.

Ova godina se možda ne kreće tako brzo kao svačiji omiljeni jež, ali se sve više bliži sezoni praznika (iako je sada maj). Kako je primetio Nintendo Life, menadžer društvenih medija Sega of America Katie Chrzanovski pružila je vrlo kratku ažuriranu verziju stanja Sonic Frontiersa, rekavši da će vesti stići „uskoro“ i da još uvek izlazi ovog praznika.

„Mnogi ljudi se pitaju za Sonic Frontiers, danas nemamo vesti o Frontiers-u, ali ne brinite, uskoro stižu“, rekla je Chrzanovski. „Još uvek treba da izađe ovog praznika, tako da ćemo imati vesti za vas ove godine, ne brinite.

Chrzanovski je podelila ovu poslasticu tokom prve epizode ​​šeste sezone Sonic Officiala, serije uživo koja govori o svim stvarima o Soniku, što nije iznenađujuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top