PC

Prey je besplatan sledeće nedelje na Epic Games Store

Naučno-fantastična akciona igra Prey kompanije Arkane Studios biće besplatno dostupna u Epic Games Store sledeće nedelje, tako da ako je ranije niste igrali, više nemate izgovor da je ne isprobate.

U Prey, budite se na brodu Talos I, svemirskoj stanici koja kruži oko Meseca 2032. godine. Vi ste ključni subjekt eksperimenta čiji je cilj da zauvek promeni čovečanstvo – ali stvari su krenule užasno naopako. Svemirsku stanicu su preplavili neprijateljski raspoloženi vanzemaljci i sada ste u lovu. Da biste preživeli, moraćete da koristite alate koji se nalaze na stanici, oružje i koristite svoje sposobnosti.

Takođe, sledeće nedelje će biti besplatan Jotun, vrsta izometrijske akcione igre u kojoj ćete trčati oko borbe sa stvorenjima iz nordijske mitologije. Cela stvar je ručno crtana i moraćete da završite različite nivoe i pobedite jotune (boss), kao protagonista i osramoćeni ratnik Tora. Vaše glavno oružje je ogromna sekira, ali brzo ćete dodati gomilu moći svom arsenalu. Iako je to zaista akciona igra, fokus je više na istraživanju nego na ubijanju neprijatelja, ali otkrićete da su borbe sa boss karakterima veoma izazovne.

Ove nedelje je besplatno dostupan Terraforming Mars.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top