PC

The Callisto Protocol, nekada PUBG igra, sada ima datum izlaska

Naučno-fantastični horor kreatora Dead Space, Glena Šofilda, veoma sličan Dead-Space – Callisto Protocol konačno ima datum objavljivanja i kreće na PS4, PS5, Xbox i PC 2. decembra ove godine.

Callisto Protocol, koji je zvanično predstavljen u decembru 2020. godine, je horor igra iz trećeg lica smeštena u 2320. Njena radnja se odvija u granicama zatvorske kolonije Crnog gvožđa na Jupiterovom mesecu Kalistu, i – suvišno je reći – gušeći teror i „zastrašujuće tajne“ slede.

Videli smo samo jedan trejler o The Callisto Protocolu od njegovog intrigantnog otkrića za 2020. godinu, tako da je lepo konačno videti stvar u akciji zahvaljujući njegovom potpuno novom trejleru sa datumom objavljivanja – koji uključuje mali deo gejmpleja – ispod. Izgleda kao prikladno atmosfersko, ukusno odvratno – i, da, nije sasvim drugačije od Dead Spacea.

Trenutno nema mnogo više da se izveštava o igri, iako će se to sasvim sigurno promeniti kako se bliži datum objavljivanja 2. decembra.

Jedna stvar koju znamo, međutim, zahvaljujući nedavnoj potvrdi od Schofielda, jeste da The Callisto Protocol – koji razvija Striking Distance Studios za PUBG izdavača Krafton – više neće pokušavati da se ugura u PUBG univerzum, koji, budi iskren, uvek je zvučao kao veoma sumnjiv plan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top