PC

I zvanično, Stalker 2 odložen dok se developeri bore u ratu protiv Rusije

GSC Game World deli zastrašujući pogled na život tokom ruske invazije, potvrđuje da je STALKER 2: Heart of Chernobyl odložen za 2023.

STALKER 2 studio GSC Game World je u srcu ruske invazije na Ukrajinu. Studio je nedavno dao potresno ažuriranje o aktuelnim događajima, otkrivajući otporan duh programera koji nastavljaju da rade u strašnim uslovima u kojima se sirene za napad aktiviraju ispred njihovih prozora. Neki developeri rade u toaletima, drugi u hodnicima. Drugi, poput animatora Aleksandra Levčenka, radili su iako nisu imali kontakt sa svojim najmilijima otkako je izbio rat.

Neki od GSC-ovih developera su se čak pridružili borbi protiv Rusa. Glavni dizajner veštačke inteligencije Dmitro Jasenjev pridružio se ukrajinskim oružanim snagama: „Nikad nisam zamišljao rat u Evropi u 21. veku“, rekao je on.

U borbu se uključio i menadžer zajednice Aleksij Ivanov: „Ja branim svoju zemlju od ruskih agresora. Dizajner naracije Maksim Hatkov takođe odbacuje: „Posle naše pobede vratiću se u igru.”

STALKER 2 je odložen za 2023. zbog rata u Ukrajini koji je i dalje u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top