PC

Studio iza Subnautica će predstaviti svoj naredni naslov na ovogodišnjem Gamescomu

Unknown Worlds, tim koji stoji iza izuzetno popularne survival igre Subnautica otkriće prvi gameplay svoje sledeće igre na Gamescom-u.

Suosnivač Studija Čarli Klivlend će predstaviti igru tokom prezentacije Džefa Kejlija, zvane Opening Night Live.

Naslov je strateška igra zasnovana na potezu sa naučno-fantastičnim okruženjem, ali svi dalji detalji, kao što su naslov ili datum izlaska, tek trebaju biti otkriveni.

Subnautica, hit studija, objavljena je u ranom pristupu 2014. i na kraju će doći na sve platforme. Najnovije izdanje je za Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series.

Igra je prodata u više od pet miliona primeraka od januara 2020. godine, uz ponovnu pojavu popularnosti tokom pandemije, koja se uglavnom pripisuje strimerima, što je značajno povećalo taj broj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top