PC

Novi trejler za Saints Row reboot otkriva priču

Volition je danas objavio potpuno novi trejler priče za predstojeć reboot festivala zločina otvorenog sveta, Saints Row.

Do reboota najpopularnijeg proizvoda Volition-a ostalo je samo nedelju dana, tako da je krajnje vreme da marketinško odeljenje pokrene stvari. Imaju i novi trejler priče koji prikazuje ludi humor po kojem je serija poznata, kao i neke gejmplej iz svog ogromnog otvorenog sveta.

Trejler se otvara sa nekoliko kratkih snimaka iz vazduha potpuno novog prostora za igru koji će fanovi uskoro zvati domom, Santo Ileso, pre nego što pokrenu akciju sa “Svetcima” koji pljačkaju prodavnicu, napadaju konvoj kamiona i započinju kafansku tuču sa jednom od sukobljenih bandi u igri, između ostalih aktivnosti koje prkose smrti, a opet sjajnog izgleda, dok postavljate osnovnu pretpostavku za igru.

Saints Row je reboot originalne serije bez veze sa prethodnim pričama ispričanim u prethodne četiri igre. I dalje će biti nekoliko nagoveštaja njegovoj liniji jer Volition ne briše u potpunosti svoju istoriju, ali će delovati kao samostalno izdanje koje će služiti kao nova polazna tačka za franšizu koja ide dalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top