PlayStation 4

Prikazano više od minut novog gejmpleja iz God of War Ragnarok

Igrači će u God of War Ragnarok moći da posete kraljevstvo Svartalfhajma, a sada možete pogledati dom patuljaka u kratkom, novom videu.

U video snimku Game Informer-a možete videti Kratosa i Atreusa kako putuju kroz Svartalfhajm u kanuu, ali prema GI, možda postoje i drugi načini da se putuje kroz carstvo.

Video ne samo da pokazuje veliko industrijalizovano područje, već i malo gejmpleja. Kao što vidite, Kratos može da zamrzne gejzire svojom Levijatanskom sekirom i razbije prepreke poput lonaca svojim Chaos oštricama. U carstvu, duo će naići na rudničke jame, veštačke vodene kanale i velike gradove koji će bez sumnje skrivati neke “složene” ekološke zagonetke.

God of War Ragnarok izlazi 9. novembra za PS4 i PS5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top