PlayStation 5

Sony planira proizvodnju 2 miliona PS VR 2 uređaja do marta

Sony zvuči kao da se sprema za eventualno izdanje PSVR 2, jer planira da proizvede dva miliona jedinica do marta sledeće godine, ali još uvek ne otkriva koliko će uređaj zapravo koštati.

Ovo dolazi od Bloomberga, koji kaže da su im ovu informaciju dali ljudi upoznati sa situacijom. Masovna proizvodnja je očigledno počela prošlog meseca (septembra), a do sada nije bilo nikakvih problema u lancu snabdevanja. Takođe je primećeno da bi se broj proizvodnje mogao promeniti u zavisnosti od momentuma prodaje slušalica kada budu puštene u prodaju početkom sledeće godine, kad god to moglo da bude.

Prema izveštaju, Sonijev plan za PS VR 2 predviđa mnogo veću popularnost od originalnog PS VR za PS4. Kompanija se očigledno nada da će naslovi velikih imena kao što je Horizon Call of the Mountain koji se oslanja na unapred uspostavljene franšize dovesti igrače, čak i uz opšti rast troškova života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top