PC

A Plague Tale: Requiem sistemski zahtevi su iznenađujuće visoki

A Plague Tale: Innocence stekla je popularnost zbog svog odličnog pripovedanja i grafičke vernosti još kada je prvi put izašla, a uskoro će nastavak, A Plague Tale: Requiem, nastojati da podigne letvicu u obe ove oblasti. Uoči lansiranja igre sledeće nedelje, Asobo je sada otkrio sistemske zahteve igre za PC, sa minimalnim ciljanjem od 1080p/30FPS.

A Plague Tale: Requiem se nastavlja tamo gde je prethodna igra stala. Amica i Hugo su uspešno pobegli iz svoje domovine i sada moraju da shvate kako da kontrolišu Hugovu kletvu, a da se priviknu na nove regione. Igra obećava potpuno novu avanturu i vizuelne efekte koji oduzimaju dah.

Minimalni sistemski zahtevi za Requiem (preko Steam-a) su u suštini isti kao i preporučeni zahtevi za prvu igru, zahtevajući Intel Core i5-4690K ili AMD FX-8300 CPU i GTX 970 ili Radeon RX 590 grafičku karticu da biste dobili 1080p/30FPS iskustvo koristeći niska podešavanja. Preporučeni sistemski zahtevi su mnogo veći i ciljaju na 1080p/60FPS koristeći Ultra podešavanja, dok nema zahtevnosti za 4K.

A Plague Tale: Requiem sistemski zahtevi glase:

Minimalni zahtevi:

Procesor: Intel Core i5 4690K ili AMD FX-8300
RAM: 16GB
Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 970 ili AMD Radeon RX 590

Preporučeni zahtevi:

Procesor: Intel Core i7 8700K ili AMD Ryzen 5 3600
RAM: 16GB
Grafička kartica: Nvidia GeForce RTX 3070 ili AMD Radeon RX 6800 XT

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top