PC

Novi apdejt za Elden Ring nagoveštava nadolazeću ekspanziju i ray-tracing podršku

Krajem prošle godine, From Software je otkrio da planira da uvede ray-tracing u Elden Ring, ali one nisu bile pri lansiranju. Od tada nismo imali ažuriranje, ali to se konačno promenilo ove nedelje. Najnovija zakrpa Elden Ring uključuje nove “stringove” za ray-tracing podršku.

Kao što je primetio Dataminer i moder From Software games, Lance McDonald, najnovija zakrpa za Elden Ring dodaje nove opcije za ray-tracing. Stringovi su jednostavne poruke menija koje će se pojaviti dok podešavate podešavanja, tako da nažalost ne znamo koje će specifične funkcije biti implementirane. Ray-tracing se može koristiti na različite načine, od bacanja senki i refleksije do globalnog osvetljenja, pa čak i zvuka.

Zakrpa takođe uključuje reference na dve nove mape koje još uvek ne postoje u igri. Ovo je još jedan dokaz da From Software radi na nekoj vrsti ekspanzije. Ranije su igrači takođe uspeli da pronađu neiskorišćenu oblast Koloseuma u ​​igri, koja bi se mogla koristiti za novi PvP režim.

Obzirom na to da je Geoff Keighley učestvovao u drugim otkrivanjima Elden Ringa, pretpostavljamo da From Software planira da najavi novi sadržaj Elden Ringa za 2023. tokom The Game Awards u decembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top