PC

Elden Ring najverovatnije dobija DLC

Skriveni koloseum u Elden Ringu može ukazivati na budući DLC.

Kako je otkrio Lance McDonald, korišćenjem moda za izlazak van granica pored velike, nepristupačne arene u igri, igrači su uspeli da pronađu završenu arenu za više igrača, što je mnoge navelo da spekulišu da će ona stići kao DLC uskoro.

U Elden Ringu, približavanje oblasti izvan same arene izaziva neprijateljskog osvajača, koji treba da ponovi kako izgleda da vas napadne drugi igrač, iako prvi put kada se to dogodi, kontroliše AI.

Ovo takođe ukazuje na teoriju da će se ova arena koristiti za takmičarske duele za više igrača jedan protiv jednog, nešto što trenutno nije u Elden Ringu, ali se pojavilo u seriji ranije.

Dok DLC planovi Elden Ringa, ako ih ima, tek treba da budu objavljeni, velika proširenja nakon puštanja u prodaju su bila glavna komponenta serije. Sa formulom otvorenog sveta Elden Ringa, vrlo je verovatno da još oblasti poput ove arene tek treba da se otkriju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top