Vesti

Fallout 3 će biti besplatan na Epic Games Store

Svake nedelje, oni sa Epic Games nalogom su upoznati sa brojnim besplatnim igrama – dostupnim za dodavanje u vašu biblioteku, a zatim zauvek. Sa ovonedeljnim igrama koje su sada dostupne, Epic je otkrio koje besplatne igre će biti podeljene sledeće nedelje – uključujući klasični Fallout 3.

Od sada do 20. oktobra, oni sa Epic Games nalogom mogu da se dočepaju horor igre Darkwood kao i ToeJam & Earl: Back in the Groove. Međutim, možda je interesantnije otkrivanje naslova sledeće nedelje, a to su: Fallout 3: Game of the Year Edition i Evoland Legendary Edition.

Fallout 3 predstavlja prvu Fallout igru koja dolazi od Bethesda Game Studios, uspela je da postigne skoro univerzalno priznanje nakon lansiranja 2008. godine. Imajući to u vidu, igra je imala neke pritužbe, uključujući činjenicu da igrači nisu mogli da nastave da istražuju svet nakon završetka kampanje. Srećom, izdanje igre godine uključuje sve objavljene DLC – uključujući omogućavanje da nastavite da igrate nakon originalnog kraja igre.

Evoland Legenday Edition nudi dva za jedan, dajući vam i prvu i drugu igru u seriji Evoland. Oba naslova su jedinstvena sama po sebi, sa igrama u kojima se njihova grafika poboljšava tokom vremena dok ih igrate, od monohromatskih do pune 3D grafike i od aktivnih vremenskih bitaka do borbi sa bossevima u realnom vremenu.

Evoland Legendary Edition i Fallout 3: Edition Game of the Year biće dostupni za besplatno dodavanje u vašu biblioteku od 20. do 27. oktobra. Do tada, možete dobiti Darkwood i ToeJam & Earl: Back in the Groove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top