Vesti

Studio Obsidian želi da radi na novoj Fallout igri ako mu se ukaže prilika

FOTO: WhatCulture Gaming

Veza studija Obsidian Entertainment sa Fallout franšizom seže sve do začetka prve igre. Nažalost, studio nije napravio Fallout naslov od veoma voljenog Fallout: New Vegas 2010. godine. Uz to, ako bi mu se pružila prilika, Obsidian Entertainment bi iskoristio priliku da napravi još jedan Fallout.

U nedavnom intervjuu za DualShockers, suosnivač Obsidian Entertainment-a Feargus Urquhart upitan je da li studio ima bilo kakvog interesa da radi na Fallout franšizi nakon više od decenije. Možda nije iznenađujuće, ali Urquhart je rekao:

„Naravno, ako bismo ikada dobili priliku da napravimo još jednu Fallout igru, uspeli bismo. Ne postoji čak ni pitanje da li bismo to uradili ili ne, već je samo ‘Da li će se ukazati prilika?”

Vredi napomenuti da Obsidian Entertainment trenutno radi na brojnim naslovima (uključujući The Outer Worlds 2 i Avowed) i kao takav verovatno neće moći da preuzme projekat tako veliki kao što je trenutno Fallout. S obzirom na to, Urkuhart je tvrdio da:

„U nekom trenutku ćemo početi da razmatramo šta će biti sledeće igre, i bio bih iznenađen da Fallout nije na toj listi. Ako bismo uradili Fallout, to mora da bude povezano sa onim što Bethesda radi sa Fallout i mnoge druge stvari, ali uvek bih lično rekao da se nadam da bih pre nego što prestanem sa razvojem igara voleo da napravim još jednu Fallout igru.”

Fallout New Vegas služi kao omiljeni unos u franšizi mnogih fanova, i to uprkos kratkom vremenu razvoja igre. Sa tehnologijom i resursima koji su danas dostupni Obsidian Entertainment-u, ideja još jednog Fallout-a koji razvija studio je veoma uzbudljiva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top