PC

Dragon Age: Dreadwolf je postao potpuno igriv, ušao u alfa fazu

EA je pokušavao da bude otvoreniji u vezi svojih projekata u razvoju. Iako BioWare nije bio toliko otvoren po pitanju Dragon Age 4 kao što je EA Motive bio o Dead Space Remake, uvek smo imali dobar broj razvojnih ažuriranja. Ove nedelje, BioWare nam je dao najnovije vesti o sledećem Dragon Age-u, koje je upravo dostiglo novu prekretnicu u razvoju.

Od ovog meseca, Dragon Age: Dreadwolf je dostigao alfa fazu i sada se može igrati od početka do kraja. Sa svim gradivnim elementima koji su sada na mestu, developeri mogu da prebace fokus na ispravljanje funkcija gejmpleja i poboljšanje vizuelnog prikaza. Kada se to uradi, igra bi konačno trebalo da bude spremna da se po prvi put pokaže kako treba.

„Do ovog trenutka, naporno smo radili na različitim delovima igre, ali tek kada dođe do Alfa prekretnice, igra se spaja. Sada, po prvi put, možemo doživeti celu igru, od uvodnih scena prve misije do samog kraja. Sve možemo da vidimo, čujemo, osetimo i sviramo kao kohezivno iskustvo“, napisao je BioWare.

Sada kada je BioWare dostigao ovu tačku, tražiće povratne informacije od male grupe testera i započeti proces finalizacije svega i unošenja promena koje treba da budu napravljene na tom putu. Nakon toga, biće to dug proces testiranja i ispravljanja grešaka kako bi se igra pripremila za izdavanje.

Pod pretpostavkom da sledeća faza razvoja prođe dobro, trebalo bi da dobijemo naš prvi pravi pogled na Dragon Age: Dreadwolf 2023. godine. Prethodne glasine su sugerisale da je BioWare takođe ciljao na datum izdavanja krajem 2023. godine, ali bi igra lako mogla da sklizne u 2024., kako se tok razvoja igre lako može promeniti. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top