PC

Death Stranding ima preko 10 miliona igrača

FOTO: Kojima Productions

Hideo Kojima i Kojima Productions su preuzeli veliki rizik kada su odlučili da razviju Death Stranding. Tehnički simulator isporuke sa drugačijim gejmplejom i „frustrirajućom“ mehanikom. Uprkos tome, igra je uspela da pronađe svoju publiku, i iako je možda imala spor početak, Death Stranding je do sada igralo više od 10 miliona ljudi.

Objavljujući na svom blogu, Kojima Productions je rekao: „Do 8. novembra 2022. DEATH STRANDING se povezao sa preko 10 miliona Portera širom sveta na PlayStation 4, PlayStation 5 i PC-u. Ova prekretnica dolazi kada franšiza DEATH STRANDING proslavlja svoju 3. godišnjicu nakon lansiranja 8. novembra 2019.“, a na zvaničnom Twitteru je dodato „Hvala svima na vašoj podršci!“

Nakon lansiranja krajem 2019., Death Stranding je naišao ne samo na mešovitu kritiku, već i na mešoviti komercijalni prijem – pri čemu je nova franšiza bila lošija na nekim tržištima dok je bila odlična na drugim. Međutim, do marta 2021. godine, igra je zvanično prodata u 5 miliona primeraka, što se učvrstilo kao uspeh.

Od tada, Death Stranding je video višestruka dodatna izdanja, uključujući i next-gen Director’s Cut, kao i da je došao na usluge pretplate kao što je Xbox Game Pass za PC. Bez obzira da li je dodatnih 5 miliona došlo od prodatih kopija ili ne, impresivno je videti tako jedinstvenu igru koja okuplja tako impresivnu publiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top