Vesti

Cuphead The Delicious Last Course prodat u 2 miliona primeraka

FOTO: Studio MDHR

Nakon godina čekanja, željni fanovi su konačno mogli da igraju Cupheadov dugo očekivani DLC. Nakon objavljivanja u junu, tim u Studiju MDHR je sada otkrio da je The Delicious Last Course već prodat u preko 2 miliona primeraka.

Objavljujući na Twitteru, Studio MDHR je rekao „Na naše veliko iznenađenje, možemo da objavimo da je The Delicious Last Course postao dvostruko platinasti, prodavši se u 2 miliona primeraka na svim platformama!“

Tim je nastavio: „Tako smo zahvalni svima koji su se pridružili Cupheadu, Mugmanu i gospođi Chalice u ovoj novoj avanturi. Vaša podrška nam znači ceo svet.”

Cuphead je prvi put izašao još 2017. godine, tako da je ovaj DLC bio dugo očekivan. Iako ne baš 6+ miliona primeraka koliko je originalna igra prodala (od jula 2020.), The Delicious Last Course je na dobrom putu da dostigne takve visine s obzirom da je prodat u 2 miliona za 6 meseci.

Budućnost Cuphead-a je trenutno nepoznata u svim medijima, s tim da je Delicious Last Course jedini planirani deo DLC-a u igri, a Netflix serija je dobila svoju trilogiju sezona tokom 2022. Imajući to u vidu, s obzirom na uspeh Cuphead-a i njegov DLC, ovo verovatno neće biti kraj serijala. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top