PC

Bright Memory: Infinite sa besplatnim apdejtom dobio prikaz iz trećeg lica

Bright Memory: Infinite je bila jedna od prvih igara za Xbox Series X koja je prikazana još 2020. godine. Od tada je naslov došao i otišao, ali developeri su nastavili marljivo da rade na uvođenju velikih novih funkcija u igru. U iznenađujućem i besplatnom ažuriranju, Bright Memory: Infinite sada može da se igra u potpunosti u trećem licu.

Najavljujući ažuriranje putem objave na Steam-u, tim Bright Memory: Infinite je rekao: „Zdravo svima, objavili smo specijalno ažuriranje za proslavu kineske Nove godine u kojem se nadamo da ćete uživati! Uvodimo potpuno novi režim pomoći u perspektivi.”

Objašnjavajući kako novi režim funkcioniše, nastavili su: „Kada ga uključite u podešavanjima, Sheliin model će biti prikazan na ekranu. Sheliin model će biti prikazan samo dok se kreće i puca iz oružja bez ciljanja. Kamera će se vratiti u prvo lice kada ciljate, koristite veštine, koristite Light Blade, branite se i borite se.“

Objavljen trejler koji prikazuje ovaj novi režim trećeg lica izgleda impresivno i dobro sprovedeno, a prebacivanje između perspektiva je brzo i besprekorno. Štaviše, animacije u trećem licu su takođe implementirane u potpunosti, što znači da je borba u 3. licu jednako glatka i blistava kao u prvom licu.

Naravno, ažuriranje sa sobom donosi i gomilu popravki, optimizacija i novi besplatni kozmetički DLC.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top