Vesti

Valheim dolazi na Xbox konzole

FOOT: Iron Gate Studio

Valheim je lansiran kroz rani pristup 2. februara 2021. godine sa instant uspehom, prodavši 2 miliona primeraka za manje od dve nedelje i nadmašivši 10 miliona primeraka do jula prošle godine. Nakon uspeha na PC-u, survival sandbox igra će uskoro doći na Xbox konzole i Game Pass za manje od mesec dana.

Najavljeno tokom IGN-ovog Fan Fest-a 2023, developer Iron Gate Studio i izdavač Coffee Stain otkrili su da će nakon dve godine na PC platformi, Valheim konačno doći na Xbox 14. marta 2023.

Čini se da će Valheim nastaviti da radi pod Early Access etiketom čak i kada bude objavljen na Xbox-u. Ipak, u dve godine od svog prvog lansiranja Valheim je ažuriran sa pristojnom količinom novog sadržaja.

Septembra 2021. došlo je do prvog većeg ažuriranja sadržaja igre u obliku „Hearth & Home“ dodajući opšta poboljšanja igri, a istovremeno uvodeći nove stavke i još mnogo toga. Posle veoma dugog čekanja, konačno smo dobili ažuriranje „Mistlands“ u decembru 2022., donoseći sa sobom čitav niz novih sadržaja, neprijatelja, boss karaktera, NPC-a i još mnogo toga.

Iako je možda prošlo nekoliko godina od vrhunca igre, Valheim je i dalje ogroman naslov i sa najnovijim ažuriranjem Mistlands bolji je nego ikad. Korisnici Xbox konzola svih novijih generacija moći će da uživaju u Valheimu kada bude lansiran preko Game Preview na Xbox One i Xbox Series, kao i Game Pass 14. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top