PC

Forza Horizon 5 pretekla cifru od 28 miliona igrača

FOTO: Playground Games

Sub-franšiza Forza Horizon napreduje iz izdanja u izdanje – sa spin-off serijalom koji na mnogo načina nadmašuje glavne Forza igre. Za nešto više od godinu dana od lansiranja, Forza Horizon 5 je sada prikupio preko 28 miliona igrača.

Kako je objavljeno na Twitter stranici korisnika „Klobrille“ fokusiranog na Xbox, u odlasku na statistiku u igri na Forza Horizon 5, može se videti da je igra – koja je objavljena tek u novembru 2021. – prikupila bazu igrača od preko 28 miliona ljudi.

Vredi napomenuti da ovaj broj uključuje ukupnu bazu igrača, što znači da ako bi osoba jednostavno igrala 5 minuta, njen doprinos bi se računao u ovu cifru.

Štaviše, obzirom da je Horizon dodatak za Game Pass prvog dana, sa sigurnošću se može reći da je veliki procenat od 28 miliona verovatno igrao preko date usluge. Ipak, ovo je veoma impresivna cifra bez obzira na to i odgovara igri jednako kao i visokom kritičkom prijemu.

Ova cifra će se samo povećati jer Playground Games sada nagoveštava drugu veliku ekspanziju Forza Horizon-a, rekavši „Sledeća velika stvar sa Horizon festivala u Meksiku je spremna da bude otkrivena! Uključite ovaj četvrtak (sutra) za SVE detalje”. Prezentacija će biti puštena uživo u 16h po našem vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top