PlayStation 4

Nova igra kreatora hit igre Dead by Daylight će od prvog dana biti na PS Plus servisu

Za razliku od Microsoft-a sa Xbox Game Pass servisom, Sony ne donosi svoje first-party naslove u uslugu pretplate na Playtation Plus prilikom lansiranja. Uprkos tome, Sony je bio prilično dobar u dodavanju naslova partnera od prvog dana na PS Plus. Takav je slučaj sa kompanijom Behavior Interactive i njegovom predstojećom postapokaliptičnom igrom u prvom licu “Meet Your Maker“ – koja od prvog dana izlazi na Playstation Plus Essential.

Objavljujući na Playstation blogu, vodeći strateg za sadržaj kompanije Behavior Interactive, Justin Fragapane, rekao je „Meet Your Maker izlazi 4. aprila, a ima li boljeg načina da to uradite od dostupnosti prvog dana kao deo ponude Playstation Plus mesečnih igara u aprilu 2023.“.

Objašnjavajući razloge za ovo izdanje prvog dana, Fragapane je nastavio, „iako nema boljeg osećaja nego da konačno dobijete igru u rukama igrača, fokus Meet Your Maker-a na sadržaj koji generiše korisnik čini ovo izdanje posebno posebnim za nas.“

Za neupućene, Meet Your Maker je postapokaliptična igra gradnje i napada u prvom licu u kojoj možete da kreirate i pokušavate da se krećete kroz lavirinte koje su kreirali korisnici ispunjeni „Uvrnutim hodnicima, vertikalnošću, višestrukim razgranatim hodnicima i zamkama ispunjenim slepim ulicama su sve sjajni načini da zbunite neprijatelje.”

Meet Your Maker dolazi na Xbox One/Series, PC i PS4/5, ali uvođenjem igre prvog dana na Playstation Plus – i Essential nivo ništa manje – nadamo se da će igra biti lansirana 4. aprila uz priliv igrača i kreatora koji prave igru bogatu sadržajem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top