PC

Microsoft radi na obnovi licence kako bi Quantum Break vratio na Xbox Game Pass

Nedavno smo saznali da Xbox-ekskluziva, Quantum Break, treba da napusti Xbox Game Pass ovog meseca. U to vreme se teoretisalo da je to zbog problema sa licenciranjem ili možda Remedy otkupljuje franšizu od Microsofta kao što je to uradio sa Alan Wake 2019. Sada je Microsoft potvrdio da se zaista suočava sa licencama koje ističu.

U razgovoru sa nemačkim Xbox fan sajtom XboxDynasty, portparol Microsofta je potvrdio da Quantum Break napušta Game Pass zbog „trenutnih problema sa licenciranjem“. Nisu elaborirali dalje od toga, tako da ne znamo da li su licence povezane sa glumcima na ekranu i njihovim digitalnim prikazima, ili muzikom u igri.

S druge strane, kaže se da je Microsoft u pregovorima o obnovi licenci kako bi se Quantum Break vratio u Game Pass. Ne znamo koliko će taj proces trajati i još uvek ne znamo tačno kada se Quantum Break uklanja.

Verovatno je da će Quantum Break biti nedostupan nekoliko meseci pre nego što se vrati. Ako Microsoft ne može da postigne dogovor o licencama koje ističu, Quantum Break neće moći da se vrati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top