PC

Sezona 4 najavljena za Modern Warfare 2 i Warzone 2

FOTO: Activision

Activision je objavio detalje o Call of Duty Modern Warfare 2 i Warzone 2 Sezoni 4.

Sezona 4 počinje 14. juna. Uključivaće novu Warzone mapu srednje veličine pod nazivom Vondel i sedam novih multiplejer mapa, kao i druge funkcije.

Vondel je opisan kao “obalni deo baroknog evropskog grada gde se vekovi starog svetskog nasleđa stapaju sa modernim arhitektonskim razvojem” od strane Activision-a.

Na početku, mapa će podržavati Resurgence, DMZ i Lockdown LTM. Standardni Battle Royale će biti dostupan na Vondel kasnije u sezoni. Warzone će uvesti dosta novih funkcija. To uključuje taktičko amfibijsko vozilo, povratak omiljenih supply kutija, dinamičnu maglu i novi Field Upgrade.

Al Mazrah je takođe prošao kroz “neke male topografske promene” za Sezonu 4. To će dovesti do resetovanja Warzone Ranked Play liste.

Šest novih multiplejer mapa će biti dostupno na početku sezone. Još jedna mapa, Vondel Waterfront (Core mapa), je planirana za ažuriranje sredine sezone.

Mape koje će biti dostupne na početku su Showdown (Core mapa), koja se prvobitno pojavila u Call of Duty 4: Modern Warfare, Kunstenaar District (Core mapa), Mercado (Gunfight mapa), Penthouse (Gunfight mapa), Mawizeh Marshlands (Battle mapa) i Ahkdar Village (Battle mapa).

Modern Warfare 2 će takođe uvesti 12v12 Search & Destroy i još jedan mod igre sa jednim životom, 12v12 Prisoner Rescue, kao deo redovnih ažuriranja liste reprodukcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top