PC

Overwatch 2 story misije će koštati po 15 dolara

FOTO: Blizzard

Otkriveno je da će pristup novim misijama priče u Overwatch 2 koštati 15 dolara.

U novom blog postu koji predstavlja sledeću sezonu igre, Blizzard je najavio da će prve tri misije priče, koje se mogu igrati u kooperaciji, biti uključene kao deo sezone. Međutim, kako bi pristupili ovim story misijama, igrači će morati da kupe nadolazeći Overwatch 2: Invasion Bundle za 15 dolara.

Ovaj paket sadrži pristup misijama priče, 1000 Overwatch novčića, nov Sojourn Legendary skin i trajni pristup Sojournu kao igrivom heroju (nakon završetka misija).

Najava je razočarala neke igrače koji su već bili razočarani prošlog meseca kada je Blizzard najavio da će odbaciti svoj planirani glavni PvE “Hero” režim.

Hero režim je trebao da omogući igračima da učestvuju u “ponovljivim” PvE bitkama gde su branili gradove od invazije robota. Trebalo je da omogući igračima da unapređuju svoje heroje i zarađuju nove opcije za prilagođavanje i modifikaciju napada.

Hero režim je bio jedna od glavnih karakteristika istaknutih kada je Blizzard zvanično najavio Overwatch 2 2019. godine. Međutim, sada će jedini preostali sadržaj priče koštati po 15 dolara umesto da bude besplatan za igranje kao ostatak igre.

“Najava da otkazujete većinu nečega neposredno pre nego što pokušate da ga prodate nije dobra marketinška strategija”, napisao je korisnik Reddit-a ceboww, sa čime se u potpunosti slažemo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top