Filmovi-Serije

Dobićemo nekoliko Ghost of Tsushima filmova i serija

FOTO: Sony

U martu 2021. godine je objavljeno da se radi na filmu zasnovanom na popularnoj novoj PlayStation franšizi Ghost of Tsushima. Film će režirati Chad Stahelski, poznat po John Wick serijalu, a sada smo dobili prve vesti o projektu – uključujući i to da bi moglo biti više filmova.

U intervjuu koji je objavio comicbookmovie.com, Chad Stahelski – reditelj sva 4 John Wick filma – je govorio o tome kako napreduje njegov sledeći projekat ‘Ghost of Tsushima’, rekavši:

“To je nešto na čemu radimo punom parom. Obožavam tu franšizu, pogledajte, priča igre o Jin Sakai-u i to što je to, kako bih rekao, anti-samurajski samurajski film zbog priča. Tematike u njemu i putovanja kroz koje prolazi Jin Sakai od svoje promene ili njegovih izbora koje ga transformišu i šta ljudi od njega očekuju i šta mu čast nalaže i šta mora da postane je tako interesantno za mene.”

Zanimljivo je da je Stahelski potom rekao da bi film Ghost of Tsushima mogao biti samo prvi u nizu, dodajući “Želim da zadržim vizuale. Želim da spakujem toliko informacija u film koji može da ima nastavke ili TV projekte ili platforme za to. Trik nije u tome da li imamo dobar materijal, znamo da imamo dobar materijal. Kako ga učiniti probavljivim na bilo kojoj platformi, znate, kako napraviti dobar film od dva, dva i po sata od ovoga? Učinite ga zadovoljavajućim i ostavite ga otvorenim za dalje proširenje odatle, to je pravi izazov kako uzeti toliko dobrog i svesti ga na gledljiv nivo.”

Prošlog meseca, anime-orijentisani nalog za vesti ‘oecuf’ je otkrio da se navodno radi anime zasnovan na Ghost of Tsushima. Nije jasno da li je Stahelski uključen u anime na bilo koji način ili su to dva različita projekta. U svakom slučaju, ako Stahelskijev film bude dobro primljen, verovatno ćemo videti još mnogo toga iz Ghost of Tsushima sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top