PC

Halo Infinite više neće imati sezonske sinematike

U poslednjim mesecima videli smo veliki broj live-service naslova koji smanjuju svoj obim. Nažalost, jedna od igara pogođenih takvim smanjenjem je Halo Infinite, za koju se kaže da više neće dobijati sezonske međuscene.

Igre poput Fortnite i Destiny su popularizovale pojam seasonal cutscene. Nakon mnogih otpuštanja koja su se odvijala u poslednjim mesecima, tim u 343i je sada otkrio da će odbaciti sve buduće sezonske cutscene. Direktor zajednice Brian Jarrard se obratio na Twitteru:

“Kako smo usavršavali naše glavne prioritete i preusmeravali resurse interno ove godine, morali smo doneti odluku da odustanemo od sezonskih narativnih cutscene kako bismo napravili mesta za tim da nastavi da se fokusira na visoko tražene funkcije, sadržaj i poboljšanja za Halo Infinite.”
Nastavili su: “Ove promene nikada nisu lake za napraviti i zaista cenimo vašu podršku dok tim radi na tome da Halo Infinite bude najbolje moguće iskustvo. Iako posao nije ni blizu kraja, Sezona 4 označava još jedan veliki korak napred i ostajemo posvećeni ovom putovanju sa Halo zajednicom.”

Sa singlplejer pričom koja više nije na putu i sezonskim međuscenama koje se seku iz budućih sezona biće zanimljivo videti da li Microsoft i 343i imaju dugoročni plan za Halo franšizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top