PC

Eve Online dobija… Microsoft Excel integraciju

Prošlo je malo više od godinu dana otkako su CCP Games i Microsoft najavili novo partnerstvo kako bi doneli integraciju Microsoft Excel u igru. Sada je to ažuriranje konačno stiglo.

Hardcore EVE Online igrači su dugo koristili proračunske tablice za izračunavanje profita i štete u borbi. Međutim, sa ovim ažuriranjem, korisnici će sada moći da izvezu svoje podatke iz igre direktno u Excel tabele.

Zajednica postaje vrlo ozbiljna oko ekonomije i mnogi svemirski ratovi su vođeni između frakcija igrača. Najhardcore igrači i frakcije često koriste proračunske tabele za praćenje stvari i pronalaženje efikasnijih načina za obavljanje svega.

Nova Excel funkcija u Eve Online razvijena je u saradnji sa Microsoft Excel timom. Igrači će moći da pregledaju imovinu, tržišne narudžbe, cene predmeta, transakcije, veštine i finansije korporacija kroz Excel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top