PC

Quake 2 Remastered je u izradi

FOTO: IdSoftware

Tokom QuakeCona 2021. godine, remasterizovana verzija originalne Quake igre je lansirana za sve moderne platforme. Sada, izgleda da Bethesda želi da uradi isto sa Quake 2.

Odbor za ocenjivanje i administraciju igara Južne Koreje je ocenio Quake 2 Remastered. Ovo je isti odbor koji nas je upozorio na postojanje Quake Remastered nekoliko meseci ranije.

Ako se istorija zaista ponavlja, onda ćemo videti Quake 2 Remastered zvanično najavljen na QuakeConu u avgustu. Ove godine, QuakeCon će konačno ponovo biti događaj uživo.

Quake 2 Remastered će nuditi rezoluciju od 4K i ultra-wide podršku, poboljšano osvetljenje i anti-aliasing, kao i druge grafičke promene. Kao i original, očekujemo da će Quake 2 Remastered biti objavljen za sve platforme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top