Vesti

Još jedan spoj Fornite i Bethesdi nam stiže

Prema nekoliko procurelih informacija, The Elder Scrolls će se uskoro pojaviti u Fortnite. Epic-ov battle royale je tokom godina video mnoge likove, uključujući Geralta iz Witcher franšize, i veliki događaj oko Marvelovog Dr. Dooma. Čak se i WWE rvač Džon Sina pojavio u Fortnite.

Igračima koji igraju ovu besplatnu battle royale pucačinu nije strano prikazivanje povezanih sadržaja iz drugih franšiza, uključujući nedavno najavljenu saradnju Fortnite x LEGO koja je u pripremi između Epic-ai danskog proizvođača igračaka. Dok se detalji drže tajanstvenim, obe kompanije su najavile da će Metaverz biti iskorišćen na neki način da donese stvarne LEGO kreacije u igru.

Prema tvitu koji je objavio Šiina, poznati leaker Fortnite informacija, igrači će uskoro moći dobiti sadržaj iz The Elder Scrolls Online. Prema tvitu, lik baziran na Beserkeru se pojavio u Fortnite, iako je trenutno zaključan za igrače. To bi moglo ukazivati da će otkrivanje biti uskoro. Uz lik dolaze dva oružja, prvo je velika sekira iz Elder Scrolls franšize, a drugo je automatsko oružje koje je obavijeno bojama sličnim Beserkeru.

Bethesdi nije strano pozajmljivanje svoje intelektualne svojine Epic-u, nakon što su prethodno sarađivali da dovedu Doom Slayera iz franšize DOOM u Fortnite kao lika. Najnovija saradnja sa besplatnom pucačinom je postavljena tako da nadogradi ono što je već urađeno, ali ovaj put koristeći likove i opremu iz jedne od najprepoznatljivijih franšiza Bethesde, što je primamljiva mogućnost za fanove.

Iako ove vesti nisu potvrđene ni od strane jedne strane, to nije sprečilo igrače da se obraduju zbog mogućnosti da vide Beserkera u Fortnite. Iako su neki igrači već postavili pitanje izbora lika, u odgovorima na ove informacije, ljudi raspravljaju da li bi korišćenje Dovahkiina iz Elder Scrolls 5: Skyrima bio pogodniji izbor zbog prepoznatljivog izgleda za širu publiku.

Dok vest o prelasku The Elder Scrolls Online još uvek nije potvrđena ni od strane Epic Games-a ni od strane Bethesde, fanovi su i dalje uzbuđeni zbog još jednog Fortnite tima

Ostaje nam da vidimo kada će sadržaj biti objavljen. Kao i kod saradnje Microsofta koja je donela Master Chiefa u Fortnite, očekuje se da će prelazak biti dostupan na svim platformama kada bude objavljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top