Vesti

U Fornite ipak stižu dva lika iz Witchera

Dva od najpopularnijih likova iz igre The Witcher 3 zvanično stižu u Fortnite. Prvo se načulo, da će jedna od njih stići kao lik, ali ipak je Fornite potvrdio nešto drugo.

Ova najava battle royale igre možda neće iznenaditi mnoge igrače, posebno s obzirom na to da već postoje glasine na internetu o nadolazećoj saradnji između Fortnitea i The Witcher franšize. U svakom slučaju, novi dodaciigri sigurno će privući fanove kako Fortnitea tako i The Witcher 3.

Kroz godine, Fortnite je sarađivao s brojnim popularnim franšizama, od Marvelovog filmskog univerzuma do umetnika Marshmella. Nedavno je battle royale igra najavila saradnju s Nike-om putem događaja pod nazivom Airphoria, u kojem igrači mogu doživeti Nike tematsku igru. Događaj je sličan NBA Creative Hub izazovu iz 2021. godine i uključuje poseban set kozmetičkih predmeta i kolekcionarskih stvari. Sada, nakon saradnje s Nike-om, Fortnite se čini da se vraća još jednoj popularnoj franšizi u vidu The Witchera.

Priča o dve oluje

Pod nazivom “Priča o dve oluje”, najnovija saradnja, će dovesti Cirilu i Jenifer iz The Witcher 3 u battle royale igru. Pored kostima za oba lika, Ciri-jev paket će uključivati njen mač Zireael. U međuvremenu, Jeniferin paket će biti upotpunjen njenim Harvesting Tool-om pod nazivom Megascope i drugim. Ovi predmeti će biti dostupni igračima od 23. juna u 7 sati ujutru po istočnom vremenu, mada Fortnite još uvek nije precizirao koliko će dugo oni biti dostupni u Prodavnici predmeta.

Ova saradnja verovatno dolazi kao deo promotivnih napora za nadolazeću sezonu serije The Witcher na Netflixu, koja je zakazana za izlazak prvog dela 29. juna. Prethodno je Geralt bio prisutan u Fortniteu u okviru Battle Pass-a Četvrte sezone Prvog poglavlja, manje od dva meseca nakon što je CD Projekt Red lansirao ažuriranje za sledeću generaciju igre The Witcher 3. Slično kao što su Ciri i Jenifer u Fortniteu, Geraltov lik u igri je bio praćen jedinstvenim setom predmeta vezanih za taj lik.

Iako je franšiza The Witcher bila jedna od najpopularnijih u poslednjim godinama, ostaje da se vidi kako će nova saradnja doprineti privlačnosti serije na Netflixu, posebno s obzirom na odlazak Henrija Cavilla iz uloge Geralta. U svakom slučaju, ova najava će biti dobrodošla vest za igrače Fortnitea, posebno one koji su želeli da dodaju The Witcher tematske predmete i kozmetiku svom igranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top