PC

Hi-Fi Rush sa Arcade apdejtom dobio dva moda igranja

FOTO: Tango Gameworks

Tango Gameworks je objavio novi apdejt za Hi-Fi Rush.

U centru pažnje su dva nova moda, BPM Rush i Power Up! Tower Up!, koji se otključavaju nakon što igrači završe igru.

Arcade Challenge takođe uvodi dva nova neprijatelja, otključane nagrade uključujući Specijalne Napade, nove kostime, kao i tajnu nagradu za igrače koji završe svih 40 izazova vezanih za nove modove.

“Novi BPM RUSH mod zadaje igračima borbu protiv talasa neprijatelja uz ritam sa stalno rastućim BPM-om (brojem otkucaja u minuti)”, prema izdavaču Bethesda.

Dok prelazite svaki talas i suočavate se sa novim, ojačanim neprijateljima, BPM će se ubrzati na sledeći nivo, do čak 200!

U Power Up! Tower Up!, igrači preuzimaju Rhythm Tower izazov, ali sa obrtom. Power Up! Tower Up! uvodi nadogradnje i greške između rundi – Nadogradnje pojačavaju statistike protagoniste i pružaju druge korisne stvari, ali po cenu smanjenog multiplikatora poena. Greške, s druge strane, pojačavaju vaš potencijal rezultata i približavaju vas tim stilskim S-Rank-ovima…ali ne bez cene.

Arcade Challenge apdejt takođe uvodi nove specijalne napade sa našim mehaničkim prijateljima CNMN i Smidge, nove izazove za zaradu novih nalepnica za Photo Mode, neke nove majice za Chaia i odevne kombinacije za Korsicu, isprobajte nove poze i filtere za Photo Mode i još mnogo toga!”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top