Vesti

Call of Duty 2023 prikazan NBA igračima

Veliki broj igrača NBA lige su dobili priliku da vide Call of Duty 2023 kao deo NBA letnje lige u Las Vegasu. Iako se nadolazeći naslov još uvek nije zvanično otkriven, fanovi već na internetu nude svoje sugestije za funkcije koje bi trebalo da budu uključene u sledeću Call of Duty igru.

Nakon nekoliko slabijih godina zbog loše prihvaćenih naslova poput Call of Duty: Infinite Warfare iz 2016. godine sa naglašenim naučnofantastičnim elementima, Activision i Infinity Ward su obnovili serijal sa Call of Duty: Modern Warfare iz 2019. godine. Ova nova verzija originalnih Modern Warfare igara vratila je fanove serijala, a usledio je i uspešan nastavak 2022. godine. Iako ni Infinity Ward ni Activision još uvek nisu potvrdili postojanje novog dela u podserijalu, sudija u FTC v Microsoft slučaju nenamerno je otkrio mesec izlaska Call of Duty: Modern Warfare 3, sugerišući da će biti objavljen u novembru ove godine.

Prema novoj vesti sa Insider Gaming, neke od najvećih zvezda NBA lige su dobile rani uvid u Call of Duty 2023 tokom proteklog vikenda. Tajni prikazi navodno su se dogodili na događaju NBA letnje lige u Las Vegasu, pri čemu su neki igrači NBA lige delili slike na društvenim mrežama sa posebno opremljenom salom za događaj. Iako nisu otkriveni screenshotovi same igre, činjenica da je Activision već pokazuje igru ukazuje da bi zvanična najava mogla uslediti uskoro. Izveštaj Insider Gaming-a navodi da su postavljene demo stanice u sali za događaj, mada se čini da su se vrteli Warzone i Modern Warfare 2.

Sa svojim globalnim uticajem i prisustvom na više platformi, budućnost Call of Duty franšize bila je važna tačka rasprave u pokušaju Microsoft-a da stekne kontrolu nad izdavačkim gigantom Activision Blizzard. Nedavni izveštaj je otkrio da je Bethesda bila zabrinuta zbog Microsoft-ove obećane podrške za Call of Duty na PlayStation konzolama, nagoveštavajući da kompromisi koji se prave za vojnu pucačinu možda nisu dobro primljeni kod nekih drugih razvojnih timova Microsoft-a.

Iako su neki fanovi serijala verovatno razočarani što je “premijera” Call of Duty 2023 održana iza zatvorenih vrata, članak Insider Gaming-a sugeriše da bi zvanično otkrivanje moglo uslediti u narednom mesecu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top