Vesti

Na današnji dan pre 10 godina je objavljen gejmplej za GTA V

Franšiza Grand Theft Auto od strane Rockstar Games-a je jedan od najvećih brendova u industriji video igara. GTA 5 je najnoviji naslov iz ove franšize, a očekuje se da će još jedna igra stići u naredne dve godine.

Franšiza uvek pruža igračima visokokvalitetan  gejmplej u open-wolrd okruženju. GTA 5 je verovatno najbolji naslov u franšizi i i dalje ostvaruje neosporivi uspeh u industriji video igara.

Iako igra još nije dostigla svoju desetu godišnjicu od zvaničnog izlaska, Rockstar Games je pre 10 godina objavio prvi video snimak gejmpleja za GTA 5.

GTA 5 je promenio čitav tok franšize, a nakon njenog uspeha, Rockstar je napravio najdužu pauzu u serijalu Grand Theft Auto, a ljubitelji igara širom sveta nestrpljivo čekaju novi naslov.

Video snimak gejmpleja predstavlja ogroman open-wolrd iz najnovijeg izdanja Grand Theft Auto igre. Ističe nekoliko raznovrsnih lokacija, uključujući planine, okeane i druge delove Los Santosa.

Rockstar takođe predstavlja tri lika u video snimku igranja. Prvi put, GTA 5 uvodi više likova u franšizu, svaki sa jedinstvenim karakterom i nekoliko posebnih sposobnosti za igranje.

Nekoliko meseci nakon prikazivanja ovog videa, igra je zvanično objavljena za PS3 i Xbox 360, više od godinu dana nakon toga, objavljenja je i za PC i konzole nove generacije, čime je postala još uspešnija i dobila još više igrača. Igra je dobila izuzetne kritike u industriji i osvojila razne nagrade. Takođe je postavila rekord u prodaji za Rockstar Games, sa više od 180 miliona prodatih jedinica do danas.

Nakon neverovatnog lansiranja, Rockstar je uveo GTA Online u igru. Ovaj režim i dalje dobija ažuriranja, održavajući najnoviji naslov Grand Theft Auto popularnim na modernim platformama.

Uspeh ove igre je učinio da postane gigant u industriji, što je dovelo do izuzetno visokih očekivanja za sledeći naslov Grand Theft Auto-a od strane Rockstar-a koji možemo očekivati u skorijoj budućnosti. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top