PC

Izgleda da će neke Playstation igre od prvog dana biti na PC platformi!

FOTO: Sony/Playstation

Krajem prošle godine, Sonijev London Studio je objavio da rade na trenutno neimenovanoj online co-op igri smeštenoj u fantazijskoj verziji Londona. Malo toga je zvanično podeljeno – međutim, novi oglas za posao je otkrio planove izdavača za lansiranje nadolazeće ove live-service igre.

Kako je izvestio Tech4Gamers, novi oglas za posao koji je postavio Sonijev PlayStation London Studio za ulogu “Senior/Principal Combat Designer” navodi obim posla kao uključujući “dizajn dobro izbalansiranog spiska heroja” možda sugerišući neki Overwatch ili Outriders klon sa herojima koji imaju različite skupove sposobnosti.

Još zanimljivije je odeljak Iskustvo/Znanje koji traži od kandidata da imaju “iskustvo u isporuci velikih borbenih funkcija, poželjno na PC-u i konzoli” – nagoveštavajući da bi igra mogla biti objavljena prvog dana na PC platformi.

Sony je u prošlosti tvrdio da planira da donese svoje live service igre na PC istovremeno sa PlayStation konzolama. To se još nije ostvarilo, međutim to je zbog činjenice da Sony još nije objavio nijednu od najavljenih igara tog tipa. Biće zanimljivo videti šta Sonijev London Studio sprema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top