PC

SEGA razmatra rimejkove i reboot izdanja Sonic igara

FOTO: SEGA

Nakon mnogo godina manje uspešnih izdanja, SEGA i Sonic Team izgleda da su se vratili na pravi put kada je u pitanju stvaranje kvalitetnih Sonic the Hedgehog iskustava. Prema rečima predsednika i glavnog operativnog direktora kompanije Yukio Sugino, SEGA razmatra rimejkove i rebootove paralelno sa novom Sonic igrom.

U razgovoru sa japanskim izdanjem Famitsu o predstojećem Samba De Amigo: Party Central – pseudo-pokretanju klasične ritmičke igre iz 1999. godine, Sugino je rekao da će SEGA razvijati nove stvari, ali i prerade za svoje franšize, birajući šta je prikladno u ovom trenutku za svaku franšizu.

Koncept onoga što čini remake je bio prilično sporan u prošlosti. Ipak, nekoliko Sonic naslova je tehnički već bilo preradjeno ranije, uključujući RetroEngine verzije Sonic the Hedgehog iz 1991. godine (i njegove nastavke). Sa drugim SEGA igara koja počinju da se “preradjuju” (npr. Persona 3), biće zanimljivo videti da li ćemo ikada dobiti Sonic Unleashed ili Adventure preradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top