PC

Ovogodišnji Call of Duty je definitivno Modern Warfare 3

Nedavno je bilo nekoliko curenja informacija o Call of Duty. Tokom NBA Summer League, nekoliko igrača je objavilo slike sebe kako igraju preview verziju Call of Duty 2023. Nedugo zatim, na internetu su se pojavile gomile snimaka ekrana, samo da bi Activision izdao DMCA obustave, potvrđujući Call of Duty Modern Warfare 3 kao ovogodišnju igru. Sada se i Monster Energy pridružuje curenjima.

Na internetu su se pojavile fotografije novog pakovanja kutija za limenke Monster Energy pića sa novim brendiranjem Call of Duty: Modern Warfare III. Monster Energy obično nudi XP kodove za igru sa svojim pićima i izgleda da će taj dogovor nastaviti ove godine sa najnovijom igrom.

Iako je prvobitno prijavljeno da će Activision napraviti pauzu od glavnih Call of Duty igara u 2023. godini kako bi dao drugu godinu podrške za Modern Warfare II, taj plan se na kraju promenio. Ono što je počelo kao ekspanzija sada je numerisani nastavak, razvijen od strane Sledgehammer Games umesto Infinity Ward, iako su Infinity Ward i nekoliko Activision studija i dalje uključeni kao timovi za podršku na projektu.

Call of Duty Modern Warfare 3 bi trebao da bude objavljen krajem oktobra/početkom novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top