Vesti

The Elder Scrolls V: Skyrim dobio mod sa dinosaurusima

Kreativni obožavalac igre The Elder Scrolls V: Skyrim upravo je postavio novi mod koji dodaje praistorijske reptore u tu akcionu RPG igru. Iako vremenski period i postavka Skyrima možda nisu idealni za dinosaure, ljubitelji ovih stvorenja verovatno će uživati u impresivnom modu koji je napravio njihov kolega igrač.

Zajednica ove igre verovatno nije iznenađena pojavljivanjem novih modova za Skyrim s vremena na vreme. Bethesda još uvek nije objavila nikakve informacije o igri The Elder Scrolls VI, pa nije čudno što igrači ovog akcionog RPG-a iz 2011. godine nastavljaju stvarati izmene i poboljšanja koja će održati njihovo igranje svežim i interesantnim. Iako postoji mnogo modova koji značajno poboljšavaju originalne grafičke postavke Skyrima, postoje i drugi modovi, poput ovog sa praistorijskim reptorima, koji pružaju dodatne zanimljive sadržaje za uživanje drugih igrača.

Korisnik BirbWalker21 je nedavno postavio novi mod na NexusModsu koji dodaje praistorijske reptore u igru Skyrim. Prema informacijama u postu, mod se može koristiti i sa specijalnim izdanjem ovog akcionog RPG-a. Kada se mod primeni u igri, igrači će videti tri različita reptora – Forest Raptora, Alpine Raptora i Plains Raptora – u okolini Skyrima. Kreator je podelio da je Forest Raptor inspirisan Velociraptorom, najmanji je i ima crno-narandžasto perje. Alpine Raptor je inspirisan Deinonychusom, koji je slične veličine kao veliki vukovi i ima plavo perje. Plains Raptori, zasnovani na Utahraptorima, su najveći i najopasniji u okviru ovog moda i imaju smeđe perje na telu.

Za one koji su radoznali kako izgledaju reptori i kako će se kretati po Skyrimu, BirbWalker21 je postavio snimak na svom YouTube kanalu koji prikazuje ovaj projekat. Na snimku se može videti kako dinosauri jure za različitim životinjama koje se nalaze u Skyrimu, kako vrebaju na različitim lokacijama i kako napadaju ljudske likove u igri. Sveukupno, BirbWalker21 se čini da je uspešno prikazao sličnost i ponašanje ovih praistorijskih reptora, što će mnogi ljubitelji dinosaurusa među igračima verovatno uživati da vide tokom svoje igre.

Verovatno ovo nije poslednji mod sa stvorenjima koje će BirbWalker21 kreirati za Skyrim, budući da su već napravili nekoliko drugih, uključujući Ceratopsiane, Dimorfodone i čak Megalodona. Obožavaoci igre bi trebalo da nastave pratiti njihovu stranicu na NexusModsu kako bi videli kada će novi projekti sa praistorijskim stvorenjima biti dodat na listu njihovih postavljenih modova u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top