PC

Elder Scrols IV: Oblivion Remake je navodno u razvoju

FOTO: Bethesda

Virtuous je studio koji je vodio niz remastera tokom godina, uključujući i nadolazeći Metal Gear Solid 3 Remake. Prema novom curenju ove nedelje, studio je takođe angažovan za još jedan veliki remake. Bivši zaposleni u studiju sada tvrdi da kompanija radi na The Elder Scrolls IV: Oblivion Remake.

Samoproklamovani bivši zaposlenik Virtuosa tvrdi da studio radi na Bethesda’s The Elder Scrolls IV: Oblivion rimejku. Očigledno, grafički se pravi u Unreal Engine 5, ali se Creation Engine Bethesda i dalje koristi za fiziku i sisteme igranja. Ako mislite da to zvuči malo ludo, nije tako neobično kao što biste mogli misliti. Delovi Master Chief Collection koriste Unreal Engine takođe, iako je u tom slučaju implementacija ograničena na pregled setova oklopa u menijima za prilagođavanje.

Ako su ove tvrdnje tačne, onda bi ovaj ponovni izlazak Obliviona mogao biti spreman negde u 2024. godini. Takođe se tvrdi da studio radi i na originalnoj igri, pokušavajući da uhvati magiju masivnih borbi sa boss karakterima u igrama poput Monster Hunter i Shadow of the Colossus. Pored toga, navodno studio radi sa Amazonom na novom DLC-u za New World.

Ako Virtuos stvarno radi na Oblivion Rremake, onda bi to pomoglo Bethesdi da premosti jaz u svom rasporedu objavljivanja. Studio ima Starfield koji izlazi ove godine i ekspanziju planiranu za 2024. To znači da rad na The Elder Scrolls 6 verovatno neće početi do 2024. godine, a ciklus razvoja će trajati najmanje pet godina, što znači da nećemo videti novu Elder Scrolls igru do kraja decenije

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top