PC

Najavljen prvi paket igara za Game Pass u avgustu

FOTO: Xbox

Stigli smo do prvog utorka u mesecu, što znači da je vreme za novu nadogradnju Xbox Game Pass. Do sredine avgusta, možemo očekivati da će se još pet igara pridružiti Game Pass servisu.

Jedan od naših omiljenih dodataka ovog meseca je Everspace 2, fantastični nastavak koji donosi brojna poboljšanja u odnosu na originalni svemirski pucač. PC verzija je već bila dostupna na Xbox Game Pass za PC, ali ovog meseca, igrači Xbox Series X/S i Cloud takođe će moći da pristupe igri sa Game Pass pretplatom.

Evo spiska naslova koji dolaze na Game Pass u narednim nedeljama:

  • Celeste (Cloud, konzole i PC) – Dostupno odmah
  • A Short Hike (Cloud, konzole i PC) – 3. avgust
  • Broforce Forever (Cloud, konzole i PC) – 8. avgust
  • Limbo (Cloud, konzole i PC) – 9. avgust
  • Airborne Kingdom (Cloud, konzole i PC) – 10. avgust
  • Everspace 2 (Cloud i Xbox Series X/S) – 15. avgust

Pored toga, FIFA 23 je takođe dostupna putem EA Play, koji je uključen u sve Game Pass PC i Game Pass Ultimate pretplate.

Nekoliko igara će napustiti Game Pass 15. avgusta, uključujući Death Stranding, Edge of Eternity, Midnight Fight Express i Total War: Warhammer 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top