PlayStation 5

Phantom Blade Zero dobja demo naredne godine

Tokom PlayStation Showcase ovog leta, Sony je prikazao niz uzbudljivih novih igara. Jedna od najistaknutijih bila je Phantom Blade Zero – akciono iskustvo sa nekim od najefektnijih borbi viđenih u video igri. Za one koji još nisu sigurni da li će igra biti jednako dobra kao što izgleda, studio je sada najavio da će igriva demo verzija stići sledeće godine.

Kao deo PlayStationovog pojavljivanja na ChinaJoy 2023, studio Phantom Blade Zero ‘S-GAME’ je održao prezentaciju od 40 minuta o nadolazećoj ekskluzivnosti za PlayStation 5 konzolu.

Iako još uvek ne znamo kada će sama igra biti objavljena, direktor Phantom Blade Zero je potvrdio da će igrači moći da isprobaju demo verziju od 30 minuta sledeće godine.

Iako je pomalo neobično najaviti demo toliko unapred, oni koji se raduju Phantom Blade Zero će sigurno imati koristi od toga što će moći da isprobaju ‘kungfupunk’ naslov. Kao što je pomenuto, borba prikazana u prethodnim trejlerima izgleda gotovo previše dobro da bi bila istinita, sa igračima koji trenutno ne znaju da li će igra biti jednako dobra kao što izgleda.

Kao takvi, iako ćemo morati da čekamo do sledeće godine, uzbudljivo i ohrabrujuće je znati da je tim dovoljno siguran u svoj proizvod da pusti potencijalno milione ljudi da isprobaju igru pre njenog izlaska. Nadamo se da Phantom Blade Zero neće razočarati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top