Vesti

Koji lik je savršen za Mortal Kombat 1?

Mortal Kombat 1 je jedan od najiščekivanijih naslova ove godine. Nakon što je Liu Kang ponovo osmislio univerzum serijala, otvorila su se vrata za nove i uzbudljive verzije omiljenih likova koji će zasijati u centru pažnje. Međutim, u poslednjih nekoliko meseci pažnja se preusmerila na borbe koje su deo dodatnih sadržaja za Mortal Kombat 1.

Ove borbe dodatnog sadržaja za Mortal Kombat 1 procurile su na internetu, otkrivajući nove dodatke glavnom rosteru i nove borbenike. Drugi DLC paket za Mortal Kombat 1, kako se čini, uključuje mnoge omiljene likove fanova, ali jedan se posebno uklapa u glavni roster Mortal Kombat 1, s obzirom na njegovu sklonost ka nasilju i dugogodišnje nasleđe, koje se slaže sa nasleđem serijala Mortal Kombat.

Mortal Kombat 1 trebalo bi da bude objavljen 19. septembra 2023. godine i poslužiće kao restart za priču i likove serijala. Nakon događaja u Mortal Kombat 11: Aftermath, Liu Kang, kao Bog Vatre, stvara novu vremensku liniju u kojoj bi trebalo da vlada mir i prosperitet. Međutim, čini se da sve to dolazi u pitanje kada Šang Cung, a verovatno i neki još veći negativac, naruši ravnotežu vremenske linije i dovede do novog Mortal Kombat turnira. Nove alijanse će biti stvorene, a klasični likovi će preuzeti potpuno nove uloge kada se priča Mortal Kombat 1 konačno otkrije.

Najnoviji curenje informacija o Mortal Kombat 1 otkrilo je sve borbenike drugog DLC paketa. Među njima se nalazi Doomslayer, junak iz DOOM serijala, jedan od najpopularnijih i najnasilnijih likova u modernom gejmingu. Pojava Doomslayera u Mortal Kombat 1 je bila dugo očekivana, jer su fanovi zahtevali njegovo uključenje u moderni serijal još od njegovog povratka u popularnost 2016. godine. Pored Doomslayera, curenje informacija otkrilo je da će drugi DLC paket sadržati i Noob Saibota, Kanoa, Sareenu, Harley Quinn i Deathstrokea, čime se u borbi pojavljuju dva borca iz Netherealm Studios Injustice serijala.

Doomslayerova leakovana pojava u Mortal Kombat 1 dolazi nakon glasina da je ovaj lik bio jedan od kandidata za pojavljivanje u Mortal Kombat 11. Mnogi fanovi su verovali da je trejler za DOOM: Eternal nagoveštavao mogućnost da se Doomslayer pridruži borbi u Mortal Kombat, ali to se nije dogodilo. Ed Boon, tvorac Mortal Kombat, je šaljivo izjavio da je lik Doomslayera previše nasilan za igru. Četiri godine kasnije, curenje informacija o drugom DLC paketu za Mortal Kombat 1 ponovo je probudilo nadu kod fanova.

Doomslayer je savršen dodatak rosteru za Mortal Kombat 1, jer su najnoviji naslovi iz DOOM serijala potvrdili da je ovaj lik jedan od najnemilosrdnijih ubica u svetu gejminga. Doomslayerov arsenal takođe pruža mogućnost da bude jedinstven lik u Mortal Kombat 1, sa raznovrsnim setom veština. Koristeći pušku, teški top, lanac i oštricu, Doomslayer bi mogao biti snažan borac koji odlično funkcioniše na različitim udaljenostima, što ga čini vrhunskim izborom za igrače svih nivoa veštine. BFG, najjače oružje iz DOOM serijala, moglo bi se savršeno prikazati u Doomslayerovim fatality potezima u Mortal Kombat 1.

Još jedan razlog koji čini Doomslayera savršenim dodatkom za Mortal Kombat 1 je dugovečnost DOOM serijala. Prvi DOOM naslov je izašao samo godinu dana nakon objavljivanja Mortal Kombat serijala 1992. godine, što znači da su ove dve franšize delile slično nasleđe. I Mortal Kombat i DOOM su bile neverovatno nasilne i odrasle igre u svom vremenu, i mnogi fanovi jedne igre su prelazili na drugu. Ako se Doomslayer pojavi u Mortal Kombat 1, to će označiti prvi put u 30-godišnjoj istoriji obe serije da sarađuju, pružajući ispunjenje snova dugogodišnjim fanovima obe igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top