PC

Todd Howard želi da Elder Scrolls 6 bude ultimativni svet fantazije

Tod Howard je dao kratak ali krucijalan pregled za The Elder Scrolls 6, sledeće igre koju će režirati nakon Starfield.

Igra koja se s nestrpljenjem očekuje je najavljena na E3 2018 sa kratkim trejlerom koji je potvrdio da je u pre-produkciji u Bethesda Game Studios-u.

Međutim, Bethesda je takođe otkrila Starfield na istom događaju, a RPG sci-fi žanra bio je ispred fantazijskog u svom rasporedu izlaska i razvoja.

Nakon nekoliko odlaganja, Starfield će stići 6. septembra, a Elder Scrolls 6 će biti sledeća glavna igra studija, ispred Fallout 5.

Upitan da li žali što je Elder Scrolls 6 najavljen tako davno, iliti rano, Howard je rekao za GQ: “Pitao sam sebe to mnogo puta. Ne znam. Verovatno bih ga najavio neformalnije.”

Komentarišući šta bi želeo da postigne sa igrom, Howard je rekao: “To je kao… Ne želim da odgovorim, ali želim da budem ljubazan. Reći ću da želimo da ispuni ulogu ultimativnog simulatora fantazijskog sveta. I postoje različiti načini da se to postigne s obzirom na vreme koje je prošlo.”

Howard je u junu 2021. rekao da Elder Scrolls 6 još uvek u relativno ranoj fazi planiranja i da će imati koristi od studijskog rada na Starfield-u.

“Nova tehnologija za Starfield, Creation Engine 2, je nekako napravljen za obe [igre]. To je kao nova tehnološka baza”, rekao je Telegraph-u. “Većina našeg razvojnog rada trenutno se odnosi na Starfield, ali svi rade na svemu pa se projekti nekako prepliću.

“Dobro je razmišljati o The Elder Scrolls 6 kao još uvek u fazi dizajna… ali proveravamo tehnologiju: ‘Da li će ovo moći da podrži stvari koje želimo da uradimo u toj igri?’ Svaka igra će imati neke nove skupove tehnologije pa će Elder Scrolls 6 imati neke dodatke na Creation Engine 2 koje ta igra zahteva.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top