PC

Diablo 4 premašio 12 miliona igrača

Diablo IV je nesumnjivo bio jedna od najvećih igara godine, kako zbog hajpa tako i zbog uspeha posle izlaska. Pored najave druge sezone igre, Blizzard je otkrio da je Diablo IV u preko 2 meseca od svog izlaska premašio 12 miliona igrača.

Najavio ju je Rod Fergusson tokom njihove prezentacije na pozornici na Gamescomovoj Opening Night Live predstavi, generalni menadžer za Diablo IV otkrio je drugo veliko ažuriranje igre – Sezonu krvi.

To nije sve, jer je tokom ovog razgovora Fergusson takođe otkrio da je igra već premašila 12 miliona igrača. Iako nisu precizirali koliko je kopija prodato, Diablo IV trenutno nije dostupan na platformama za pretplatu, pa ukupan broj prodanih kopija verovatno nije daleko od pomenute cifre.

Za poređenje, od svog lansiranja 2012. godine, Diablo III je zvanično premašio 65 miliona igrača, sa najmanje 30 miliona prodanih kopija. Naravno, igri je trebalo dosta vremena da dostigne takve brojeve, pa će biti zanimljivo videti gde se Diablo IV nalazi godinu dana nakon svog lansiranja i dalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top