PC

Još jedna avantura Nindža kornjača – TMNT: Mutant Mayhem dolazi za PC i konzole

Nindža kornjače su imale masivnu godinu, sa samom 2023. godinom koja je videla uspešno izdanje potpuno novog filma; DLC za popularni arkadni stil beat ’em up Shredder’s Revenge; višestruke krosovere i najavu video igre adaptacije zasnovane na stripu The Last Ronin. Sada je još jedna TMNT igra najavljena da je u razvoju: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Kako je izvestio Gematsu, najavljen je nastavak nedavno objavljenog filma Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Postavljen nekoliko meseci nakon događaja samog filma, igra se navodno odlikuje “vizualima inspirisanim smelim stilom filma” i kombinovaće “energični ninja timski gejmplej sa humorističnom naracijom.”

Naslov izdanje Outright Games za PC kao i konzole i planira se da se objavi negde u 2024. godini. Govoreći o ovom projektu, glavni operativni direktor izdavača Stephanie Malham rekla je:

“Nickelodeon je jedan od naših najdugovečnijih saradnika i presrećni smo što imamo priliku da oživimo Nindža kornjače u potpuno novoj i originalnoj video igri,” sa dodatkom starijeg potpredsednika Paramount-a za igre i novu mediju ‘Doug Rosen’:

“Uzbudljivo je pokrenuti našu prvu konzolnu igru postavljenu u univerzumu Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, posebno jer franšiza samo nastavlja da raste. Živost animacije ovog novog filma savršeno se prenosi na video igre i jedva čekamo da svi to igraju.”

Nakon uspešnog izdanja Shredder’s Revenge, uzbudljivo je videti Nindža kornjače brend koji dobija više novih projekata preko niza različitih žanrova. Nadamo se da ćemo uskoro čuti više o Mutant Mayhem i The Last Ronin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top