Mobile

Final Fantasy VII: Ever Crisis ima preko 3 miliona preuzimanja za manje od 48 sati

Square Enix je u poslednjih nekoliko godina dobro radio na tome da svoje starije  Final Fantasy naslove dovede do modernih standarda. Pored glavnih prerada, kao što smo videli sa Final Fantasy VII, izdavač je takođe remasterizovao svoje starije naslove sa pikselizovanim stilom među ostalima. Jedan od zanimljivijih projekata je Final Fantasy VII: Ever Crisis. Samo nekoliko sati nakon njegovog izlaska, igra je već premašila 3 miliona preuzimanja.

Final Fantasy VII: Ever Crisis je kompilacija klasičnog Final Fantasy VII i njegovih mnogih spin-offova (Advent Children; Before Crisis; Crisis Core i drugi) fokusirana na mobilne uređaje. Nakon što je zvanično lansiran 7. septembra za Android i iOS, ova besplatna igra već je sakupila veliki broj preuzimanja, a Square Enix se oglasio na Twitteru rekavši:

“Hvala vam puno! Premašili smo 3 miliona preuzimanja! Da bismo proslavili, svim igračima poklanjamo još 1.000 plavih kristala! Uživajte igrajući FF7EC!”

Zanimljivo je videti trenutnu strategiju koju Square ima za Final Fantasy VII, sa konzolama koje dobijaju AAA prerade/reimaginacije prve igre uz nešto manje budžetske prerade/remastere njegovih spin-offova (kao što smo videli sa PSP naslovom Crisis Core). Biće zanimljivo videti da li će se odluka za besplatnu gacha verziju FFVII za mobilne uređaje na kraju isplatiti ili oštetiti klasični JRPG. Za sada bar, čini se da je uspešna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top