Vesti

Microsoft najavio XBox Mastercard

Najnovija saradnja Microsofta bi mogla pomoći mnogima u u kupovini novih igara i dodataka (DLC), jer je Xbox udružio snage sa Barclays da izda Xbox Mastercard.

Počevši od 21. septembra, Microsoft se udružuje sa Barclays da izda Xbox Mastercard u svih 50 američkih država za članove Xbox Insider, sa potpunim lansiranjem koje se očekuje u 2024. godini. Kartica će funkcionisati kao i svaka druga kreditna kartica, ali ćete zarađivati poene koje zatim možete iskoristiti za razne igračke povlastice. Poene ćete moći da koristite za kupovinu na Xbox.com kako biste kupili najnovije igre i dodatke.

Korisnici Xbox Mastercard-a zarađivaće 1 poen za svaki potrošeni dolar sa karticom, pri čemu 1 poen ima vrednost od $0.01, što znači da ćete za svakih potrošenih $100 zaraditi $1 za trošenje na igre. Takođe ćete moći da zaradite dodatne poene korišćenjem kartice na specifičnim proizvodima i uslugama, uključujući 5x poena za kupovine u Microsoft Store, 3x poena za pretplatu na odgovarajuće streaming usluge poput Netflixa i Disneya, i 3x poena za korišćenje usluga dostave hrane poput Grubhub-a i DoorDash-a.

Vlasnici Xbox Mastercard-a takođe će dobiti 5.000 bonus poena (vrednost od $50) nakon prve kupovine, zajedno sa tri meseca Xbox Game Pass Ultimate. Kartica dolazi u pet različitih dizajna i nema godišnje takse za korišćenje, što je čini savršenim izborom za Xbox igrače čak i kada koriste samo usluge koje donose bonus poene.

Ova nova saradnja donosi mnogo vrednosti Xbox zajednici i nadamo se da će se saradnja proširiti i van Sjedinjenih Američkih Država u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top