PlayStation 5

Otkriveni novi detalji za Stellar Blade

Stellar Blade je prvi put predstavljen kao Project Eve tokom Sony State of Play događaja u septembru 2021. godine i od tada je jedna od najiščekivanijih igara za PlayStation 5. Datum izlaska za 2023. godinu je najavljen prošle godine, ali do sada je bilo malo vesti o tome kada će igra biti lansirana. Iako datum izlaska za Stellar Blade još uvek nije poznat, Sony je otkrio neke nove detalje kako se približavamo njenom eventualnom lansiranju.

U prodajnom spisku za Stellar Blade sada je potvrđeno da će igra biti ekskluzivna za PlayStation 5 i namenjena samo jednom igraču, bez mogućnosti multiplayer moda. Ovo će biti dobra vest za neke igrače, jer je verovatno da neće biti mikrotransakcija i sezonskih propusnica. Iako još uvek nismo u potpunosti prešli na digitalno doba, ovaj postapokaliptični naučnofantastični akcioni RPG će imati fizičku verziju koja će biti dostupna na disku, a ne kao kod, što će obradovati mnoge igrače.

Takođe su otkriveni novi detalji o radnji i načinu igre. Radnja Stellar Blade-a fokusira se na Zemlju koja je uništena od strane zle sile pod nazivom NA:tive. Dok Eve otkriva “misterije prošlosti dok istražuje ruševine ljudske civilizacije, shvata da njena misija nije nimalo jednostavna. Zapravo, skoro ništa nije onako kako izgleda.” Očekuje se da će način igre biti izuzetno brz sa epskim borbama sa bossovima, slično igrama kao što su Final Fantasy, Bayonetta i Devil May Cry.

Trenutno, Sony nije dao datum izlaska za igru, samo da je ona “najavljena”, tako da nije jasno da li je prozor za izlazak u 2023. godini još uvek aktuelan ili će biti odložen za 2024. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top