PC

Tokom State of Play prikazan novi trejler za Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar, igra koja je visoko očekivana adaptacija voljene franšize Jamesa Camerona, otkrila je uzbudljivi novi trejler tokom Sonijevog State of Play događaja u septembru. Narativni trejler daje igračima perspektivu iz prvog lica lika Na’vi dok se bave uzbudljivim aktivnostima kao što su skakanje sa litica i borba protiv ikoničnih mecha RDA.

Opisana kao iskustvo nalik na Far Cry u svetu Pandore, gejmplej trejler nudi fanovima uzbudljiv uvid u imerzivnu igru otvorenog sveta koju je razvio Ubisoft. Trejler takođe osvetljava pozadinu protagoniste, otkrivajući da pripadaju Sarento klanu i da su stavljeni u kriospavanje nakon Bitke na planinama Hallelujah.

Nakon buđenja 15 godina kasnije, igrači se nalaze kao stranci u promenjenoj domovini. Dok prelaze preko predivnog pejzaža Pandore, susrešće različite Na’vi klanove. Ubisoft je potvrdio da će igrači imati priliku da jašu ikrane i direhorse, dodajući uzbudljivi element predstojećoj adaptaciji.

Predviđen za izlazak 7. decembra za PS5, PC i Xbox Series X|S, Avatar: Frontiers of Pandora je doživeo neka odlaganja, ali se sada priprema da pruži imerzivno iskustvo igranja za fanove franšize. Jedinstvena kombinacija istraživanja otvorenog sveta, uzbudljive borbe i priča sigurno će očarati igrače i omogućiti im da se potpuno urone u svet Pandore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top